Átigazolási szezon Angliában rekordot

Bratislava. Airborne ismét repül millió fontot. Nyári átigazolási eljött és legrangosabb futball világában, az angol Premier League-ben.

És míg Németországban, Spanyolországban és Olaszországban közeledtek az átvezetések augusztus 31-én, a Brit-szigeteken tartott nappal tovább.

érkezése új játékos hiányzott a brit klubok 1185000000 euró, így mintegy 48 millió meghaladta az összeg unibet fogadási bónuszok az elmúlt évben.

ez következik az elemzés a Deloitte.

csak vezetők Manchester City teljes befektetett vásárlására 218 millió euró volt, emlékeztetett a hivatal DPA.Najdrahším lejátszó De Bruyne

Kevin De Bruyne a Manchester City jött a német Wolfsburg.Csillagászati ​​összeget, 79 millió eurót tett neki a második legdrágább játékos a Premier League-ben.

Előtte, ez akár Ángel Di María, aki azért jött, 2014-ben a Manchester United 81500000 eurót.

Lásd még: Di Maria elhagyta ManUtd mert van Gaal

a fiatal belga középpályás dolgozott Angliában. Azokban az években 2012 – 2014 londoni Chelsea.


Együtt a mez ő játszott csak kilenc játékok, a legtöbb időt töltötte kölcsönben.

Az ok volt Chelsea hagyja, magyarázta José Mourinho.

„tudott harcolni egy helyet egy ilyen forgalmas csapat . Azt mondta, hogy ez nem a természetben.Meg kellett, amikor tudja, hogy tud játszani minden meccsen „mondta szavait portál goal.com.Najlepší játékos a német bajnokságban tavaly, de most azt mondja:” Azt szeretném, hogy a játékos a lehető legmagasabb szinten. „

És mi az új edző Manuel Pellegrini? „Nincs kétségem afelől, hogy ő visszatér a Premier League sikeres lesz,” mondta Čiľan.Predražení fiatalok tépte rekordot

Még sok érdekes átlépő ujjaimat Manchester City. Ő tette Raheem Sterling drága angol labdarúgó minden időben.

A 20 éves csatár érkezett Liverpool közel 67 millió euró. Távozása a Liverpool, de eddig ellentmondásos.

A fiatalember már régóta nem volt hajlandó a szerződés meghosszabbítását a klub és követelte egy emelést.Ez a gesztus meg akarja verni a távozás, érthető a helyi szurkolók.

Azok azt a saját stadion, még májusban vypískali.Po következtetés az átutalás, az áldozat a rajongók lett a barátnője. Néhány napon belül érte el a social networking site Twitter, több mint 5000 vulgáris üzeneteket.

Streling de a válaszok válaszol a lehető legjobb módon, amikor a legelső mérkőzés előtti pontozási gól.Good hogy a pontszám lapot, és kap egy másik 3 pont egy másik masszív csapat teljesítményét !!!! ⚽️⚽️ pic.twitter.com/t95QichXg6- Raheem Sterling (@ sterling7) augusztus 29, 2015

Nagy meglepetés hozta az utolsó nap az átigazolási.Anthony Martial lett a legdrágább tinédzser a történelemben, amikor jött a Manchester United Monaco 49 millió euró volt.

Ellenőrizze a 19 éves francia futballista értékelik különösen Louis van Gaal. „Ez megfelel az attribútumok lesz a felső játékos,” mondta a címét egy játékos, aki az úgynevezett “új Thierry Henry .Čech változott klub, de Angliában

nagy döntés, és a kapus Petr Čech. Ez tizenegy év után, végül elhagyja a Chelsea, így költözött rivális Arsenal.

„Nagyon boldog vagyok. Azt ugyanaz maradt éhség a siker, mint a karrierjük kezdetén, „mondta azonnal átlépése után a saját Facebook oldalán.

Bohemia döntött, hogy elhagyja, miután kompromittáló posztjáról Club egység.Bár edző José Mourinho nem akarja, hogy távozik, a klub tulajdonosa Roman Abramovič végül engedélyt adott vándorolnak.

Néhány héttel később jött a Chelsea csatár Radamel Falcao.

Mourinho kapta meg az éves hitel Monaco az összes bizonyíték arra, hogy a kolumbiai csatár is ismét teszik hviezdu.Sezónu korábban játszott Falcao a Manchester United, amely azonban nem maradt hű povesti.V 29 mérkőzést gólt csak négy gólt, és ő távozása nem volt pochýb.Radamel Falcao segíteni akar a Chelsea sikerének

semmi ez nem változtatott is kínálnak a Manchester City az összeg 8.000.000 euró. a fordulópont jött néhány nappal később, amikor a brit média szerint a Manchester klub felajánlott heti fizetése 150 ezer eur.Hviezdy jött és ment

a Brit-szigeteken alatt jött az átigazolási időszak számos csillag.Közül a legnagyobb esik előre Pedro, aki azért jött, hogy a Chelsea spanyol Barcelona.

Az indulás említették egy hosszú idő, de a nevét összefüggésbe hozták elsősorban a Manchester United. Egy játékos, aki Barcelona bosszankodva a kevés játszott perc múlva jött Londonba kevesebb, mint 26 millió euró volt.

Bár Pedro Manchester United nem erősíti, Louis van Gaal hozta a csapat egy másik csillag.

Miután tizenhárom évszakok töltött Bayern Munich döntött jön Angliába Bastian Schweinsteiger.

ugyanazon csapat, de nem élte túl a legjobb szezon Ángel Di María.Argentin futballista a Premier League búcsú év után.

Bár a csapat jött 81500000, a francia PSG így alig több mint 60 millió euró volt.

További fontos nevek, hogy nyáron elhagyta a legmagasabb labdarúgó verseny, is Álvaro Negredo, Roberto Soldado és Javier „Chicharito” Hernandez.

az utóbbi miközben tavaly kölcsönben a Real Madrid. Jelenleg már hordja mezt a német Leverkusen.

Lásd még: Chicharito végződik a Manchester United megnyerte Leverkusen

Áttekintés a legdrágább átutalások nyáron:

/ becsült adat millió euró /

Lásd még: végleges lezárjuk.Di María vált a játékos PSG unibet internetes fogadóirodák 2019

Lásd még: Martial legdrágább tinédzser története volt, 49 millió euró

< p> Lásd még: Wolfsburg és Schalke megállapodtak változtatni Juliana Draxlera

Lásd még: Real Madrid nyerte a horvát SuperTalent

unibet fogadási bónuszok az interneten