A világ labdarúgó-játékosainak első bajnoki mérkőzése nem volt sikeres. Esett az eső

Más időben visszatér a hallban. Chodov elsősorban a Patrick Dóza 5: 2-es kalapcsontjának köszönhetően vezetett.

A csehországi első forduló – Chodov, amely 11: 00-kor kezdődött el. A 658 néző előtt álló csehországi csapat elnyerte a 7: 6-os kiterjesztést.


A fő program pénteken kora órára költözött, egy időjárás-előrejelzés miatt 16 órával korábban. Végül ez az eső miatt kezdődött az eredeti időszak idején. A szervezők megtisztították és kiszárították a területet.De 1,620 szurkoló nem tudta élvezni az egyedülálló párbajt, hogy befejezze.

“Sajnálom a szervezők számára, sok munka volt, és egy kicsit csoda volt” – válaszolta. “Bevallom, hogy amikor eljöttem és elkezdett esni, nem hittem, hogy elkezdődött volna. És ha megszakad a bemelegítés, így vettem egy zuhany, felöltöztem, és elmentem a kávé „, mondta csatár Chodov.

37:59 bíró Libor Galvas és Lukáš Mikula kellett a mérkőzés végére, és a liga bizottság dönt , Hogy lesz vagy vége vagy ismételje meg.A csúszós felületen Chodov megtámadta Miloš Tyl-et, aki le kellett csapnia a fejét a kórházba.

A többi kétharmados kell befejezni a szünet után, de még mielőtt a csapat visszatért az öltözőbe, esni kezdett újra és párbaj megint elkezdődött.

„Ez állandó halogatás, megtörve kaszinó bónuszok az interneten minden bizonnyal nagyon ideges . De a tapasztalat jó volt. Reggel mi számít többet, hogy még így kezdődik: „az említett csatár Bohemians Adam Růžek.

Még több érdekelt támogatók mint Štvanice volt a párbaj Pardubice Tatran Střešovice, amelyre Tipsport Arena kereste 2112 ventilátorok , ingyen kaszinó Amely rekord látogatást tesz a történelem legfontosabb részeihez.Követték a győzelem után shootout helyzetű Praguers 7: 6

A győzelem Ostravában Liberec 10: 7 hozzájárult négy ponttal lemaradva három gól és egy segítik Dominik Eichner. A legjobb levágott rögzített trükk Tomáš Marek.

​​Super floorball – 1. forduló

internetes kaszinó